Jumaat, 12 Ogos 2011

~ ♥ TIPS MENCARI JODOH TANPA ''COUPLE'' ♥ ~


~ TIPS MENCARI JODOH TANPA ''COUPLE'' ~
..........(¯`v´¯)
...........`•.¸.•´ ~ TIPS MENCARI JODOH TANPA ''COUPLE'' ~
.........(●̮̮̃̃)..(●̮̮̃̃)
......... /\ /

❤✫•°*”☀”*°•✫❤✫•°*”☀”*°•✫❤✫•”☀”*°•✫❤✫•°*”☀”*°•✫❤

(`'•.¸ " Habis nnt macam mana nak cari isteri? "
bab nak mencari bakal isteri ni apa susah ~
berserah sahaja kepada Allah ~
bila MASA sudah sampai ~ dapatlah ~

(`'•.¸ " Bukan kita kena USAHA ke? "
memanglah kena usaha
tak akan saya nak duduk rumah tunggu orang msk meminang pulak kan?
tapi COUPLE is WRONG
baik kumpul duit ~ persiapkan diri dgn tanggungjawab ~
pergilah meminang seseorang yang berkenan di HATI

(`'•.¸ " Nanti kena REJECT macam mana? "
dah nak REJECT .. nak buat apa?
fikir positif lah ~ maybe ada yg lebih baik buat kita
Allah kan tahu apa yg terBAIK buat hambaNYA
kita kenalah REDHA dengan ketentuanNYA

(`'•.¸ " Kalau dah berkenan dkt hati macam mana? "
lagi senang kalau mcm tu ~ dah cukup duit & persiapan ~
teruslah masuk meminang @ lagi best kahwin terus ~
tak payah nak berCOUPLE bagai ~ buat maksiat sahaje apa guna ~
korang nak masuk SYURGA ke NERAKA r?
kalau belum cukup lagi tu ~
simpan lah dalam hati ~ cuba test berpa lama korang leh suka kat bdk tu?
maybe perasaan korang tu just CRUSH only ~

(`'•.¸ " Eleh ~ budget ko baik sangat r? Ramai jer yang couple . Boleh jer aku tgk . "
Ye ~ Saya tak kata saya baik . Korang yang menilai diri saya ini .
Macam mana korang NILAI or pandang .. itu terpulang ~
yang penting PANDANGAN Allah terhadap saya nanti bagaimana?
sbb nanti akhirat saya yang kena soal ~
kenapa saya tak sedarkan kamu semua?
kenapa saya tak halang or nasihat rakan - rakan saya?
sekarang ~ I have DONE my job ~
nnt itu antara kamu dan Allah ek ~

(`'•.¸ " Mak & ayah restu lah . "
Memanglah mak & ayah restu ~
tapi Allah restu ke tak ea?
korang FIKIRlah sendiri ~
semua diberi AKAL untuk berfikir
saya yakin korang pandai menilai apa yang baik & buruk
ingat lah ~ niat tidak memBENARkan cara ~

(`'•.¸ perkahwinan tu satu benda yang SUCI
tapi manusia yang mengotori ikatan ini
oleh sebab terlalu mengukut budaya barat
semua benda yang HARAM pun boleh jd HALAL

(`'•.¸ fikirlah wahai RAKAN
kita ni umat akhir zaman
kiamat tu PASTI
kenapa korang tak SEDAR lagi
or korang tahu just buat2 tak tahu saje?
fikir-fikirkan lah ~
✿♫•*¨*•.¸¸ ✿♫•*¨*•.¸¸

❤✫•°*”☀”*°•✫❤✫•°*”☀”*°•✫❤✫•”☀”*°•✫❤✫•°*”☀”*°•✫❤

Tiada ulasan:

LOOk mY videO ...sO saD

Loading...